Καλέστε μας στα: 22990.61150 - 46030 Δευτ-Παρ.                       (ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ)
Σάββατο το κατάστημα Καλυβίων παραμένει κλειστό τηλ.επικοινωνίας στο 6934242598
e-mail: support@daskalakistools.gr

Επιστροφές - Ακυρώσεις

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών με προηγούμενη ενημέρωση της εταιρείας μας (μέσω email) με δική σας επιβάρυνση στα έξοδα επιστροφής.

Για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές θα πρέπει τα προϊόντα να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε μαζί με το παραστατικό αγοράς. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται μόνο ανταλλαγή προϊόντων.

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε με fax στο: 210-6645589 ή με E-mail στο:support@daskalakistools.gr

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει ιδιότητας η οποία έχει προηγουμένως συνομολογηθεί εγγράφως με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που παρέχει την εγγύηση καλής λειτουργίας:

Η εγγύηση παρέχεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αναγράφεται στα αναλυτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Η επιστροφή του προς επισκευή ή προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του στην αντιπροσωπεία που παρέχει την εγγύηση.

Μετά την επιστροφή των προϊόντων γίνεται έλεγχος του ελαττώματος που αναφέρεται από τον πελάτη και στην συνέχεια επικοινωνία μαζί του για ενημέρωσή του σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Εφόσον διαπιστωθεί το ελάττωμα, πραγματοποιείται επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος από την αντιπροσωπεία που παρέχει την εγγύηση.