Καλέστε μας στα: 22990.61150 - 46030 Δευτ-Παρ.                       (ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ)
Σάββατο το κατάστημα Καλυβίων παραμένει κλειστό τηλ.επικοινωνίας στο 6934242598
e-mail: support@daskalakistools.gr

Γενικά

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά είναι: Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλλούν τα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού / κινητού σας τηλεφώνου, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Στην περίπτωση που επιλέξετε οι συναλλαγές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να γνωστοποιηθούν ο αριθμός και η ημερομηνία λήξεως της κάρτας.Τα παραπάνω στοιχεία θα γνωστοποιηθούν στην αρμόδια τράπεζα (π.χ αριθμός πιστωτικής κάρτας) και δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε άλλον τρίτο.Όλα τα παραπάνω στοιχεία διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας,εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη ασφάλεια με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες κ΄μόνο αρχές.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε εξασφαλίζει την πλήρη ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών όποτε κρίνεται αναγκαίο,διατηρώντας την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.daskalakistools δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της διαθεσιμότητας καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης πριν τη διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Η συλλογή και επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας μετά την πώληση των προϊόντων το προσωπικό του αρμόδιου τμήματος(εμπορικό ή τεχνικό) βρίσκεται στη διάθεσή σας για τυχόν πληροφορίες ή διευκρινήσεις.

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος όπως γραφικά,κείμενα,λογότυπα,εικόνες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας www.daskalakistools.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του νόμου.Οποιαδήποτε αναπαραγωγή,αντιγραφή ή αναδημοσίευση με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη απαγορεύεται βασει νόμου.


* Οι φωτογραφίες των προιόντων είναι ενδεικτικές.